Kulinarika

Da lahko ponudimo prve obroke (malice) ob 9.00 uri, prične prva ekipa kuharjev z ustvarjanjem že zelo zgodaj zjutraj.

Druga ekipa kuharjev prične malce kasneje, poskrbi za pripravo kosil in zakuri krušno peč, da je pripravljena ob 11.00 uri za peko pizz in gratiniranih jedi.

Tretja ekipa kuharjev, pa poskrbi za jedi sodobnih kulinaričnih smernic in vas razvaja z novimi trendi in izbranimi živili v kulinariki vse do 22.00 ure.

Za skupine imamo pripravljene različne menije, prilagojene glede na dogodek.

Na željo naročnika pa pripravimo tudi izbrane jedi z izbranimi vini

V restavraciji lahko pripravimo hladno topli bife, lahko pa tudi catering na izbrani lokaciji. 

Ker vemo, da prazna vreča ne stoji pokonci, se bomo potrudili, da boste iz Oštarije Rudolfswerth odšli zadovoljni in svoje zadovoljstvo potrdili s ponovnim obiskom, ko boste s seboj pripeljali še svoje najdražje, prijatelje, sodelavce ali morda poslovne partnerje.